Älskade, djupt saknade, underbara Xerox

Ingen hund har hitintills betytt så oerhört mycket som Du. För mig kommer Du alltid vara speciell. Ingen kan trösta så som Du. Ingen kan kramas så som Du. Ingen njöt av att springa fritt och busa så som Du.

Vad jag önskar att vi fått mer tid tillsammans. Vad jag önskar att Du fått springa vid min sida full i bus och glädje utan smärta och njuta av livet tillsammans med oss, vi som saknar Dig så fruktansvärt, älskade, underbara, Xerox.

Att se Dig utan din sprudlande livslust, nyfikenhet och glädje är bland det värsta jag har upplevt, jag kände inte igen Dig min älskling. Jag gläds åt att dina sista dagar här ibland oss blev fina, smärtfria och fyllda med glädje tack vare mycket höga doser smärtstillande mediciner. Det var helt fantastiskt att åter få se den rätta Xerox. Jag tvivlade på att han ens fanns kvar, vilket jag skäms över att erkänna. Tack älskade, underbara hund för att Du gav oss ditt rätta jag, tack för att Du gav oss så fina stunder dina sista dagar i livet. Tack för att min bild av Dig min djupt saknade vän etsat sig fast i mitt hjärta och förstärkts i mitt minne av våra sista stunder tillsammans. Tack för att Du tröstade mig när jag inte kunde stå emot, när allt rämnade och brast med insikt om att Du snart skulle lämna oss oss.

Jag vill också från Djupet av mitt hjärta tacka din nya matte Sofia, för allt det Hon gjort och betytt för Dig. Jag är evigt tacksam för att just Hon var den som kom att gå vid din sida. Jag är henne också tacksam för att vi tillsammans fanns där och stöttade varandra, för att ingjuta lugn och trygghet under Dina sista minuter hos oss.

Du saknas oss så obeskrivligt Xerox, men vi gläds när vi i våra drömmar och tankar ser Dig springa glad, pigg och framförallt smärtfri på de evigt gröna ängarna.

Tack älskade, underbara Xerox för allt Du har givit oss.

/Gammelmatte