Snabbfakta

HD -A

• Ögonlysning hösten 2004 och 2005 -höger öga u.a. vänster öga PHTVL/PHPV grad 1, för övrigt u.a.

Fulltandad med korrekt bett

MH Skövde BK 2004-10-16. Känd mental status. För mer information om Wilmas MH, rekommenderar jag dig att klicka på framtassen - känd mental status.

Inga vaccinationsreaktioner

Inga problem med spruckna öronkanter

SUCH samt utställd med bl.a. BIM, CACIB, CERT och BIR Valp (se Wilmas utställningsresultat och kritik under "Framtassen".)

• Tränar lydnad, sök, agility och viltspår

Inavelsgrad: 0,4%

Ägare: Fam Clevinge

Lilla Enebys Wilma är en tik som växer i mina ögon för var dag som går...

Hon är Svensk utställnings-champion (SUCH) och har erhållit följande i uställningssammanhang 3 BIM,
1 CACIB, 3 CERT, 6 CK och HP samt 2 BIR-Valp.

Wilma är världens snällaste och goaste pinschertik som inte skulle komma på tanken att göra så mycket som en fluga förnär. Wilma är oerhört lättlärd och förig samt älskar sin familj över allt annat. Wilma tränas i lydnad, sök, agility och viltspår samt kan en hel del konster. Hon har även tävlat i lydnad och är uppflyttad till lk II, med förhoppning om att snart vara klar för lk III.

Vi väljer att använda Wilma i vår avel då vi anser att hon är en oerhört trevlig tik med många och mycket tilltalande egenskaper. Vi vill också ta till vara hennes fina härstamning. Vi kommer själva behålla en valp undan Wilma hemma hos oss/eller utplacerad på foder med förhoppningar om att hon senare ska komma att tillföra oss och vår kennel oerhört mycket.

Här nedanför ser du Wilmas stamtavla, några av hundarna i stamtavlan är klickbara länkar (tyvärr ej klart ännu) som leder till bilder på Wilmas förfäder. För fler led, officiell veterinärdata, tävlingar m.m. kan du söka på Lilla Enebys Wilma på SKKs hunddata.